2005-09-09
Refraktometri ruokamassojen laaduntarkkailuun
K-Patentsin malli PR-03-P tarjoaa ratkaisun kaikentyyppisten ruokamassojen laaduntarkkailuun, valmistetaanpa ne putkessa, keittimessä tai muunlaisessa astiassa. Käyttämällä PR-03-P:tä voidaan parantaa tuotteen laatua ja vähentää kustannuksia. Potentiaaliset sovellukset vaihtelevat ruokatarvikkeista, kuten hillot ja mehut, aina lääkeaineisiin ja makeutusaineisiin saakka.
– PR-03-P:llä voidaan mitata todella tarkasti nestekonsentraatioita ja Brix-arvoja, ainutlaatuinen mittaustarkkuus on +/- 0.1 Brixiä (skaalalla 0-100 Brixiä).
– Prosessilämpötila voi olla -20°C...+130°C.
– Digitaalisen mittausmenetelmän ansiosta mittaustarkkuuteen ei vaikuta ilmakuplat, partikkelit tai prosessinesteen väri.
– PR-03-P ei tarvitse uudelleenkalibrointia tai jatkuvaa huoltoa.
– PR-03-P:llä voidaan tarkkailla koko erän laatua tarkasti ottamatta kalliiksi tulevia näytteitä.
– Laatupoikkeamat ja "off-the-specs" -tuotanto voidaan välttää käyttämällä K-Patentsin nestekonsentraatiomittaustekniikkaa.
PR-03-P on 3-A Sanitary standardihyväksytty sekä EHEDG:n (European Hygienic Design Equipment Group) testaama.
Tietoa yrityksestä: Kontram Oy