2006-06-27

DMT340 mittaa ja näyttää viimeisimmät kastepistetrendit

Yrityksen tuotekuva Vaisala Oyj - DMT340

Vaisala DRYCAP® -kastepistelähetinsarja DMT340 on kehitetty teollisuuden vaativiin sovelluksiin, joissa mittaustulosten tarkkuus yli pitkän aikavälin sekä laaja valikoima lisäoptioita ovat tärkeitä. DMT340:ssä on uutuutena suurikokoinen graafinen näyttö ja monikielinen käyttöliittymä. Näytön avulla käyttäjä voi helposti seurata mittaustrendejä ja -historiaa jopa vuoden ajalta.

Uudessa DMT340-sarjassa on neljä perusmallia, jotka tarjoavat sovelluskohtaisia asennusvaihtoehtoja kattaen teollisuuden kastepistemittaukset -60 °C:een (Td) asti ± 2 °C:n tarkkuudella. Lähetinsarjassa on uusin Vaisala DRYCAP® -anturi, jonka pitkän ajan stabiilisuus sekä vasteaika ovat markkinoiden parhaat. Anturi kestää myös kastumisen, minkä vuoksi suorituskyky on vertaansa vailla alhaisen kastepisteen sovelluksissa, joissa esiintyy satunnaisesti myös nestemäistä vettä. .DMT340-sarjan huoltotarve on minimaalinen johtuen patentoidusta automaattikalibroinnista joka havaitsee mahdollisen mittaustarkkuuden muutoksen ja korjaa automaattisesti havaitut poikkeamat

DMT340-sarjassa on useita erilaisia lisätoimintoja, kuten monipuoliset hälytysreleet, galvaanisesti erotetut ulostulot ja helppokäyttöinen ohjelmisto mittaustiedon siirtoon tietokoneelle.Laite toimii sekä verkko- että matalajännitteellä ja sen asentaminen sujuu helposti monipuolisilla asennustarvikkeilla.

Tietoa yrityksestä: Vaisala Oyj