2006-09-28

Musta Pörssi tuo markkinoille helpon tietokoneratkaisun

Musta Pörssi on julkaissut täyden palvelun tietokoneratkaisun kotitalouksien ja pienyritysten käyttöön. Sankari PC on Musta Pörssi -ketjun ja Lilli Groupin yhdessä kehittämä helppo ja turvallinen tapa käyttää tietotekniikkaa. Sankari PC sisältää käyttäjän käyttötarkoitukseen sopivan tietokoneen, Skype-ohjelmiston, asennuksen sekä koko ratkaisun ylläpidon ja tuen.

Musta Pörssi ja Lilli ovat vuoden ajan tarjonneet kuluttajille kodintekniikan Sankari Palvelu -asennuspalveluita 20 kaupungissa. Sankari Palvelun tuonti ketjun valikoimaan on ollut menestys ja kodintekniikan kehitys lisää entisestään palveluiden kysyntää.

”Kodintekniikan käytön pitää olla nautittava kokemus. Asiakkaat haluavat päästä helpolla eivätkä uhrata aikaansa asentamiseen ja ongelmien ratkaisuun”, Mustan Pörssin hankintajohtaja Ari Myllymäki sanoo.

Markkinoille tuodaan kolme Sankari PC -ratkaisua, jotka soveltuvat peruskäyttöön, vaativampaan pelaamiseen ja yrityskäyttöön. Sankari PC -ratkaisut sisältävät Skype-ohjelman sekä palvelun käyttöön sopivia lisälaitteita. Asiakas saa ilmaiset internetpuhelut ja videopuhelut sekä muut Skype-palvelut vaivattomasti käyttöönsä osana kokonaisratkaisua.

Lilli tarjoaa Sankari PC:n asennuksen, opastuksen ja ylläpitopalvelun. Ylläpitopalvelu sisältää sekä ennaltaehkäiseviä että korjaavia palveluita.

Tietoa yrityksestä: Rautakesko Oy