2006-11-20

Tornimäki-hotelliin laatukonvektorit

Vasatherm Finland Oy on tehnyt sopimuksen Aren kanssa puhallinkonvektorien toimittamisesta hotellihuoneisiin Tornimäen hotelliin Tallinnassa.

Vasathermin tekninen ratkaisu oli kokonaispituudeltaan lyhyin ja siten helpoin asentaa muutenkin ahtaisiin hotellihuoneiden eteisten kattoon. Tässä kansainvälisissä hotellihankkeissa puhallinkonvektorit valittiin ääniteknisten ominaisuuksien ja tehon perusteella.

Vasatherm puhallinkonvektoria ei tarvitse varustaa äänenvaimennetulla painelaatikolla kuten ”kopio” tuotetta. Kuitenkin ilman äänenvaimenninta oli Vasatherm noin 3 dBA hiljaisempi. Erot äänissä vain korostuivat kun imupuolen suodatinta peitettiin. Näin kilpaileva ”kopio” vain menetti ilmamäärästään leijonanosan, jolloin jouduttiin käyttämään suurempaa nopeutta!

Vasatherm Visperillä on viiden vuoden tehdastakuu ja se valmistetaan ISO 9001 ja 14001 mukaan. Visperin rakenteessa on huomioitu huollon helppous ja koneen tiiveys, ettei huoneilmaan sekoitu likapartikkeleita alakaton yläpuolelta.

Hotelliin toimitetaan 250 puhallinkonvektoria ja investoinnin arvoksi tuli yli 150.000 euroa. Toimitukset tapahtuvat pääosin vuoden 2006 aikana ja projekti valmistuu keväällä 2007.

Aikaisempia hotellikohteita Talllinnassa on ollut hotelli Tallink Spa, Telegraaf ja Sas Radisson Tallinna, joka oli Balttian ensimmäinen viiden tähden business-hotelli kuten myös Helsingissä Kämp-hotelli. Kämp hotelli varustettiin Vasatherm puhallinkonvektoreilla jo syksyllä 1998. Vasatherm puhallinkonvektoreita on toimittu 19 vuoden aikana Pohjoismaissa noin 50.000 kpl.

Tietoa yrityksestä: Stravent Oy