2006-06-27

Vaisalalta uusi ultraäänituulianturi

Yrityksen tuotekuva Vaisala Oyj - WMT50

Vaisala esittelee uuden Vaisala WINDCAP® ultraäänituulianturin WMT50, joka mittaa tuulen nopeutta ja suuntaa horisontaalisesti. WMT50 sopii moniin erilaisiin käyttökohteisiin , joissa tarvitaan edullista tuulimittaria. Anturissa ei ole liikkuvia osia eikä sitä tarvitse kenttäkalibroida, joten sen huoltotarve on lähes olematon. WMT50-anturiin on valinnaisesti saatavana myös lämmitystoiminto.

WMT50-anturin kolmiomainen rakenne ratkaisee mittauspolulla olevien muuntimien varjostumisesta johtuvat ongelmat. Näin varmistetaan vaakasuuntaisen tuulen nopeuden mittaus ilman kuolleita kulmia tai epätarkkoja mittausarvoja.. WMT50 sisältää mm. neljä määritettävää sarjaliitäntää: SDI-12, RS-232, RS-485 ja RS-422. Sarjaulostulot ja tuulen eri parametrit (vähimmäisnopeus, keskinopeus ja enimmäisnopeus) sekä tietojen keskiarvolaskenta- ja päivitysvälit voidaan määrittää.

Vaisala WINDCAP® ultraäänituulianturin WMT50 tyypillisiä käyttökohteita ovat meteorologiset sovellukset, tuulienergiamittaukset, merenkulun ja kuljetuksen mittaukset, saasteiden tarkkailusovellukset ja maatalouden sovellukset.

Tietoa yrityksestä: Vaisala Oyj