2006-06-27

Vaisalalta uutta älyä öljyn kosteusmittaukseen

Yrityksen tuotekuva Vaisala Oyj - MMT330

Vaisala esittelee uuden Vaisala HUMICAP® öljyn kosteus- ja lämpötilalähetinsarjan MMT330. Sarja mahdollistaa öljyn kosteuden ja lämpötilan reaaliaikaisen mittaamisen nopeasti, luotettavasti ja tarkasti.

Öljyn kosteusmittaus voi alentaa merkittävästi huoltokustannuksia ja pidentäää koneiden käyttöikää. MMT330-sarjan pääkäyttökohteita ovat voitelu-, hydrauli- ja muuntajaöljyjen mittaukset.

MMT330 mittaa öljyn veden aktiivisuuden ja lämpötilan. Öljyn veden aktiiviisuuden mittaamisessa on useita etuja perinteiseen ppm-mittaukseen verrattuna. MMT330 antaa luotettavaa tietoa siitä onko olemassa riski vapaan veden muodostumiselle eli veden erkaantumiselle öljystä. Öljykohtainen kalibrointi ei ole tarpeen, koska öljyn tyyppi tai ikä eivät vaikuta mittaukseen. Lisävarusteena saatavan palloventtiilin avulla mittapää voidaan asentaa suoraan prosessiputkeen sekä irrottaa kalibrointia varten valuttamatta öljyä järjestelmästä.

MMT330-lähetin on saatavana suurikokoisella graafisella näytöllä, jossa on monikielinen käyttöliittymä. Uudet mittapäävaihtoehdot mahdollistavat mittaamisen jopa 250 barissa. Mittaustiedot voidaan tallentaa laitteen muistiin ja ladata tietokoneeseen. Mittaustrendejä voidaan tarkastella vuoden ajalta. Koska MMT330 on täysin yhteensopiva Vaisala HUMICAP® kannettavan öljynkosteusmittarin MM70 kanssa, sen kenttätarkistus, huolto ja kalibrointi sujuvat helposti.

Tietoa yrityksestä: Vaisala Oyj