2006-08-10

Videran neuvottelupalvelujen kasvu jatkui kannattavana

Videra täytti kasvutavoitteensa toukokuussa päättyneellä tilikaudella. Liikevaihto kasvoi edellisestä tilikaudesta liki 30 prosenttia yli 3 miljoonaan euroon. Kasvun ohella liikevoittoprosentti pysyi yli 10 prosentissa.

Myyntijohtaja Janne Lauanne kommentoi kasvua: ”Vaativalla toimialallamme olemme ainoana yrityksenä onnistuneet kasvattamaan liikevaihtoamme tasaisesti. Yleisesti high-end–videoneuvottelulaitemarkkina nähdään alalla haasteellisena tällä hetkellä, mutta innovatiivisille palveluratkaisuille on kysyntää”. ”Yleisesti kiinnostus etätyöratkaisuja kohtaan on nousussa. Useat perinteiset verkkotoimittajat ja ohjelmistotalot ovat hiljattain lanseeranneet omia kevyitä ohjelmistopohjaisia ratkaisujaan vastatakseen kysyntään. ”Videran Virtual Office, jossa yhdistetään sekä high-end -videoneuvottelu ja ohjelmistopohjaiset ratkaisut täysin ulkoistettuna palveluna, on otettu markkinoilla vastaan erittäin hyvin.”

Lisäksi kasvua on ollut vauhdittamassa CTS-liiketoiminnan (Customer Tailored Solutions) nopea liikkeellelähtö merkittävien asiakasprojektien, kuten etäoikeudenkäynti-, etäopetus- ja virtuaalikotipalveluprojektien myötä.

Videra on nyt alallaan Suomen suurin toimija ja hyvin merkittävä etätyöskentelypalveluiden ja -ratkaisujen kehittäjä pohjoismaisella tasolla. Tästä kertoo esimerkiksi Videran valinta etätyöratkaisujen tarjoajaksi Ruotsin valtionhallinnon eri tahojen puitesopimuksen piiriin.

Videra Oy:n tavoitteena on kasvaa alkaneen tilikauden aikana 50 prosenttia ja laajentaa toimintaa Skandinavian markkinoille neuvottelupalveluissa.